Selecteer een pagina

Elektrisch Leasen

Steeds meer klanten stappen over naar elektrische auto’s.
De 3 belangrijkste redenen voor de populariteit van elektrische auto’s zijn;

  • Duurzaamheid
  • Betaalbaar
  • Rij plezier

Elektrisch rijden heeft milieuvoordelen. Veel minder tot geen CO2-uitstoot zorgt voor een schoner milieu. Zowel de auto’s als het elektrisch laden zijn de laatste paar jaar steeds betaalbaarder geworden. Het laden van een elektrische auto is veel goedkoper dan de fossiele brandstof. Ook heeft een elektrische auto veel minder onderhoud nodig. Door de continue ontwikkelingen op het gebeid van snel laden en actieradius neemt het rij plezier in een elektrische auto alleen maar toe.

Natuurlijk helpen ook de aantrekkelijke belastingregels en voordelige bijtelling aan de sterke opkomst van elektrische auto’s.
Erasmus Lease helpt u graag verder met alle vragen omtrent elektrisch rijden, laden en belastingvoordelen.

Vele klanten hebben waarschijnlijk dezelfde vragen gehad als u heeft, hoe zit het met;
snel laden, in het buitenland laden, een laadpaal thuis maar ook; hoe maak ik mijn wagenpark groener, wat zijn de kosten en voordelen…….

Wat kost elektrisch rijden?

De kilowattuur is voor elektrische auto’s hetzelfde als de liter benzine bij fossiele brandstof motoren. De kosten bij laden hangen dus af van het verbruik van de auto. Uit meerdere tests blijkt dat een middenklasse elektrische auto gemiddeld zo’n 17 kWh per 100 kilometer verbruikt.

Bij laadpalen reken je af per kWh. De prijs voor een kWh kan echter flink uiteenlopen. Het goedkoopste is thuis laden aan je eigen laadpaal. Hier betaalt het stroomtarief dat je ook in huis betaald voor o.a verlichting. Gemiddeld is dit zo’n 23 cent per kWh. Aan een publieke laadpaal betaal je al iets meer, terwijl snelladen langs de snelweg het duurste is. Dit komt vooral door de speciale en erg kostbare snellaadpalen die hiervoor nodig zijn.

De laadkosten hangen af van het type auto en de manier van laden. Uit onderzoek is gebleken dat een middenklasse auto met een gemiddelde laadmix  6,3 cent elektriciteitskosten per kilometer betaald. De benzine auto betaald gemiddeld 10 cent per kilometer aan brandstofkosten.

Wij helpen u graag, neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Erasmus Lease

Erasmus Lease staat altijd voor u klaar. Heeft u hulp nodig? Wij zijn bereikbaar. Ook als u reeds in het bezit van een auto bent kan u ons altijd bereiken. Wij hebben goede afspraken met pechhulp verleners, hierdoor kunnen wij u 24/7, in geval van nood, van dienst zijn. Erasmus Lease de merkonafhankelijke en persoonlijke lease aanbieder, altijd bereikbaar.

Hulp nodig? Bel ons via 085 40 100 20

LEASE

FINANCIAL LEASE
OPERATIONAL LEASE
SHORT LEASE
LEASEAUTO
BEDRIJSWAGENLEASE
PRIVATE LEASE

AUTOLEASE

ALFA ROMEO
AUDI
BMW
CADILLAC
CITROËN
DACIA
DS
FIAT
FORD
HONDA
HYUNDAI
INFINITI
JAGUAR
JEEP
KIA
LAND ROVER
LEXUS
MASERATI
MAZDA
MERCEDES
MINI
MITSUBISHI
NISSAN
OPEL
PEUGEOT
PORSCHE
RENAULT
SEAT
SKODA
SMART
SUBARU
SUZUKI
TESLA
TOYOTA
VOLKSWAGEN
VOLVO

BEDRIJFSWAGENLEASE

CITROËN
CITYTRANSPORTER
DACIA
FIAT
FORD
FUSO
ISUZU
IVECO
JEEP
LAND ROVER
MAN
MERCEDES
MITSUBISHI
NISSAN
OPEL
PEUGEOT
RENAULT
SSANGYONG
SUBARU
TOYOTA
VOLKSWAGEN

LEASE

ELEKTRISCHE AUTO
8% BIJTELLING
12% BIJTELLING
22% BIJTELLING
ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS
ALLE LEASEAUTO’S
ALLE BEDRIJFSWAGENS

ERASMUS LEASE

OVER ONS
CONTACT
LINKEDIN